Morgen is het weer de landelijke pannenkoekendag!
Morgen is het weer de landelijke pannenkoekendag!

Pannenkoeken rondbrengen op landelijke pannenkoekendag

112 728 keer gelezen

SINT ANTHONIS | In deze onrustige tijden is het belangrijk niemand te vergeten. Morgen is het de landelijke pannenkoekendag. Een mooie gelegenheid om ook iets positief te bakken. Dagbesteding 'De Huuskamer' in Sint Anthonis brengt de lekkernij gewoon thuis.

Morgen is het landelijke pannenkoekendag. Ondanks alle coronamaatregelen, of juist dankzij deze maatregelen, is dit een mooie gelegenheid om jezelf iets lekkers te gunnen. Ook dagbesteding De Huuskamer uit Sint Anthonis doet hier graag aan mee en wilt haar gasten verwennen met een lekkere pannenkoek. Omdat veel gasten door de maatregelen thuis moeten blijven, brengt dagbesteding De Huuskamer de pannenkoeken gewoon bij de gasten.

Morgenochtend gaan de medewerkers van de dagbesteding de uren goed besteden met het bakken van de oer-Hollandse lekkernij. Wanneer het middaguur aanbreekt worden de pannenkoeken vervolgens met de Huuskamerbus rondgebracht, zodat er niemand vergeten wordt en alle gasten kunnen genieten van een smakelijke pannenkoek. 'Een onverwacht kleine attentie…… Een kleine moeite, maar een groot gebaar!'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant