De koopzondag in Boxmeer wordt definitief afgelast.
De koopzondag in Boxmeer wordt definitief afgelast. Foto: Martijn Schwillens

Koopzondag Boxmeer definitief van de baan

Algemeen 2.066 keer gelezen

BOXMEER | Normaliter zijn de Boxmeerse koopzondagen gevuld met leuke activiteiten in thema. Helaas zijn in verband met het coronavirus deze activiteiten al in de ban gedaan en zouden enkel de winkels gewoon geopend zijn. Gezien de huidige maatschappelijke ontwikkelingen omtrent het virus heeft Centrum Boxmeer besloten heel de koopzondag af te gelasten.

Landelijk hebben veel winkeliers en ketens vrijwillig al gekozen om de deuren te sluiten, en zo de veiligheid van zowel klanten als het personeel te waarborgen. Centrum Boxmeer sluit zich hier nu bij aan en heeft besloten heel de koopzondag af te gelasten. Gezondheid gaat boven alles!

'Lifestyle'
Oorspronkelijk was het plan om de koopzondag, zoals gebruikelijk, te houden in een speciaal thema. Dit maal zou 'Lifestyle' hét thema worden. De befaamde Boxmeerse blokken zouden bijvoorbeeld bij weer tevoorschijn komen zodat modellen de laatste mode aan het winkelend publiek zouden tonen. Er zouden meerdere interessante stands komen te staan verspreid door het centrum en ook de promotiedames hadden het plan het publiek weer te amuseren. Eerder werd er al een streep getrokken door deze activiteiten en zouden enkel de winkels open zijn.

Creatief zijn
Gelukkig gaan de Boxmeerse ondernemers er niet bij de pakken neer zitten. In heel Nederland weet de coronacrises de creatieve geest aan te zwengelen en ook in Boxmeer komt dit tot uiting. Een aantal ondernemers kijkt naar de mogelijkheden tot het bezorgen van producten, zoals bijvoorbeeld kleding. Anderen zijn nog druk bezig met brainstormen maar vastberaden er iets moois van te maken. Heeft u zelf een goed idee? Post dit dan onder #centrumboxmeer

Blijf op de hoogte
Door de social media in de gaten te houden van Centrum Boxmeer én de gevestigde ondernemers, kunt u op de hoogte blijven van hoe deze creativiteit tot uiting komt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant