Wees loyaal, koop lokaal!
Wees loyaal, koop lokaal! (Foto: Aileen van Tilburg)

Wees Loyaal, koop lokaal. Juist nu!

  •   keer gelezen

REGIO | Nu het coronavirus snel om zich heen grijpt en het dagelijkse leven drastisch anders is geworden, is het van groots belang de lokale ondernemers te blijven bezoeken. In alle andere dorpen, groot en klein, is het juist in deze tijd, uiterst belangrijk om de boodschappen en inkopen lokaal te doen. Help iedereen de coronacrisis door!

Het coronavirus treft heel het land en overal is dit bij de kleinere ondernemers voelbaar. Veel mensen zitten noodgedwongen thuis, winkels houden de deuren uit veiligheidsoverwegingen dicht, en de horeca zitten verplicht op slot. Hoewel het kabinet maatregelen neemt om de economische schade te beperken blijft het een goed initiatief om de lokale ondernemers te blijven ondersteunen. Juist nu!

Eerder deze week stond in de Maas Driehoek al een artikel over Ondernemers Collectief Mill. In een persbericht namens het Ondernemers Collectief, vertelde René Schipperheijn: 'Veel mensen hebben nu de neiging om online, vaak ook nog bij buitenlandse webshops zaken te bestellen. Wij willen iedereen vragen naar de gewone lokale winkels te komen. Want in deze tijd hebben veel ondernemers deze omzet echt hard nodig om deze lastige periode door te komen.' Uiteraard is dit van groots belang voor de ondernemers in Mill. Daarnaast hebben ook de ondernemers in de andere kernen de ondersteuning van dorpsgenoten ontzettend hard nodig, misschien nog wel meer dan ooit.

Als iedereen de regels van het RIVM hanteert is het geen enkel probleem om lokaal de boodschappen te doen. Ook de ondernemers en medewerkers hanteren deze regels om alles zo hygiënisch mogelijk te houden. Op deze manier kan er gewoon lokaal gewinkeld worden met minimaal besmettingsrisico, en helpen we de regio deze crisis door. Wees loyaal, koop lokaal!

Meer berichten