Ook met Pasen staat Bakker Bart garant voor het lekkerste luxe Paasontbijt.
Ook met Pasen staat Bakker Bart garant voor het lekkerste luxe Paasontbijt.

Paasontbijtjes bij Bakker Bart Boxmeer/Gennep

Algemeen 1.429 keer gelezen

BOXMEER/GENNEP | Bij Bakker Bart kun je de lekkerste belegde broodjes, traktaties, hartige en zoete lekkernijen bestellen, ook online. Deze zijn af te halen in de winkel of worden thuis afgeleverd. Arie en Ylona, eigenaren van Bakker Bart Boxmeer/Gennep willen zeker met de Paasdagen extra uitpakken.

'Het zijn echte onwerkelijke tijden nu. Het leuke van een bakkerij zijn de mensen die zichtbaar genieten van de geur van vers brood. En de glimlach bij het overhandigen van dat belegde broodje. Het contact met mensen is nu natuurlijk een stuk minder. Logisch, dat moet ook want de gezondheid gaat boven alles, maar daarom willen we met de Paasdagen toch extra uitpakken.

Luxe paasontbijtjes
Arie: "We gaan op zowel eerste als tweede Paasdag extra luxe paasontbijtjes maken. We mogen ze helaas niet binnen voor u op tafel uitstallen, maar kunnen het nog steeds, op een veilige manier, bij u thuis bezorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van twee heerlijke feestdagen. Je kunt kiezen tussen een kinderontbijtje of een ontbijt voor volwassenen. Via de website kun je deze eenvoudig bestellen. De Paasdagen lijken mooi weer met zich mee te brengen. Hopelijk kunnen we het ontbijtje lekker buiten of op het balkon nuttigen. Goed voor jezelf en elkaar zorgen is nu belangrijk, zodat we juist straks weer gezellig met zijn allen er op uit kunnen trekken."

Bakker Bart
Zowel Bakker Bart Boxmeer als de vestiging in Gennep, maken met liefde een luxe ontbijt voor je klaar. Diverse soorten broodjes en paasstol, vers vleesbeleg, kaas, en verschillende soorten zoet beleg. Ook valt er te kiezen voor een wat meer luxe twist in de vorm van komkommer, zalm of brie. Al dit lekkers wordt natuurlijk gecombineerd met een verfrissende fruityoghurt of jus d'orange. En wat is Pasen zonder chocolade-eitjes? Ook voor de kleintjes regelt Bakker Bart een feestelijk ontbijt met bijvoorbeeld een paashaasbroodje, mini krentenbolletje, diverse soorten beleg, Fristi en een verrassings-ei bij. Zo gaan we er met zijn allen toch een gezellige Pasen van maken!

Meer informatie is te vinden op www.bakkerbartboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant