Veel ondernemers hebben vragen omtrent de Tozo-regeling(Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers).
Veel ondernemers hebben vragen omtrent de Tozo-regeling(Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers). (Foto: )

Gemeenten Cuijk en Mill en Sint Hubert informeren over de overbruggingsregeling ondernemers

  •   keer gelezen

CUIJK/MILL | Zowel gemeente Cuijk als gemeente Mill en Sint Hubert doen op Twitter een oproep aan ondernemers met vragen over de Tozo regeling (Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers), de regeling om ondernemers te ondersteunen gedurende de coronacrisis. Op speciale gemeentepagina's wordt informatie over de regeling gegeven, met de nodige doorverwijzingen.

'De Nederlandse regering heeft vergaande maatregelen ingesteld om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. We zijn ons ervan bewust dat dit ook grote gevolgen heeft voor ondernemers en zzp'ers. Ook voor sportverenigingen en accommodaties heeft deze tijd veel gevolgen. Het kabinet heeft inmiddels een pakket maatregelen aangekondigd voor ondernemers en zzp'ers. Ook lokaal heeft de gemeente enkele maatregelen getroffen,' leest het op beide gemeentepagina's.

Om ondernemers zo veel en gemakkelijk mogelijk te informeren hebben de gemeenten aparte internetpagina's opgesteld met daarin zoveel mogelijk algemene informatie. Voor ondernemers uit de gemeente Cuijk is dit https://www.cuijk.nl/corona-ondernemers-en-zzp-ers. Ondernemers uit Mill en Sint Hubert worden doorverwezen naar https://www.gemeente-mill.nl/corona-ondernemers-en-zzp-ers. Overige vragen of zorgen kunnen, voor beide gemeenten, per email gesteld worden via economischezaken@cgm.nl. Met betrekking tot de landelijke regels kunnen ondernemers met vragen terecht bij het landelijke informatienummer 0800-1351 of bij de Kamer van Koophandel 0800-2117

Meer berichten