Maarten van Stiphout.
Maarten van Stiphout. Foto: Voetbal-shoot.nl

'Realistische en ervaren' Maarten van Stiphout nieuwe trainer DSV

Voetbal 1.249 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Maarten van Stiphout is door DSV aangesteld als de nieuwe trainer voor het seizoen 2020-2021. De ervaren oefenmeester uit Uden volgt Steef Peters op, die deze zomer vertrekt naar Toxandria. Van Stiphout was de voorbije drie jaargangen hoofdtrainer van Odiliapeel.

Van Stiphout is geen onbekende in de regio. Zo was de in Helmond geboren coach eerder werkzaam bij Toxandria en Olympia'18. Andere clubs op zijn CV zijn Boekel Sport, Sparta'25, Bavos en ELI. Sinds 2017 is hij actief bij Odiliapeel, dat uitkomt in de vijfde klasse. "Nadat bekend werd dat Steef onze club ging verlaten hebben er een tiental kandidaten gereageerd op onze vacature. Met zijn opleidingen, enthousiasme, realistische kijk op voetbal en jarenlange ervaring paste Maarten prima in het door ons opgestelde profiel", laat het bestuur van DSV weten. "Hij geeft ruimte voor individuele inbreng vanuit de spelersgroep en is duidelijk over gemaakte keuzes en de te kiezen tactiek. Daarnaast probeert Maarten altijd een balans te vinden in het plezier op het trainingsveld en resultaten op de zondagen."
Van Stiphout 'erft' in Sint Anthonis een talentvolle spelersgroep, die al tien wedstrijden op rij ongeslagen was in de vierde klasse H toen de KNVB besloot het seizoen te staken. "Een mooie uitdaging met een interessante spelersgroep", aldus Van Stiphout. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant