Burgemeester Willem Gradisen heeft een videoboodschap gemaakt voor heel de gemeente.
Burgemeester Willem Gradisen heeft een videoboodschap gemaakt voor heel de gemeente. Foto: Martijn Schwillens

Burgemeester Willem Gradisen maakt videoboodschap voor gemeente

Algemeen 294 keer gelezen

MOOK EN MIDDELAAR | Burgemeester Willem Gradisen van gemeente Mook en Middelaar heeft voor alle inwoners van de gemeente een videoboodschap opgenomen. Met deze video wilt de burgemeester de mensen een hart onder de riem steken.

'Het coronavirus beheerst ons leven. Eigenlijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.' begint Burgemeester Gradisen. In de video uit de burgemeester zijn medeleven naar ieder die door de gevolgen van het coronavirus een dierbare is verloren, en met hen die ziek zijn geworden.

Maar de burgervader spreekt ook over de maatregelen en hoe (de meeste mensen) deze naleven. De meeste nadruk legt Gradisen echter op de gemeente, en hoe deze omgaat met de coronacrisis. 'Ik heb gemerkt dat we een sterke gemeenschap hebben. Dat mensen bereid zijn elkaar te helpen. Dat mensen dat voor elkaar willen doen' Gradisen is dan ook erg dankbaar voor de inzet van iedere inwoner in Mook en Middelaar. 'We moeten dit met elkaar volhouden. En als we dat doen dan kunnen we het ook met elkaar. Ik wil u nadrukkelijk bedanken voor uw bijdrage en inzet om dat in ieder geval te doen slagen.'

Bekijk hier de video:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant