Wethouder Willy Hendriks roept op gebruik te maken van Onsthuus
Wethouder Willy Hendriks roept op gebruik te maken van Onsthuus Foto: Martijn Schwillens

Wethouder Hendriks promoot Onsthuus

Algemeen 522 keer gelezen

BOXMEER | Wethouder Willy Hendriks heeft op Twitter een opbeurende videoboodschap geplaatst waarin zij oproept voor elkaar klaar te staan. Daarnaast benadrukt ze ook dat we ook om die hulp mogen vragen, indien we dat eigenlijk goed kunnen gebruiken. Via het platform 'Onsthuus' hoopt ze dat vraag en aanbod in hulp elkaar vinden.

"Voor iedereen is het een vreemde onwerkelijke tijd. Een tijd waarin ons dagelijkse leven op zijn kop staat. Veel moet op een andere manier, of kan niet" opent Hendriks. "Het is dan ook mooi om te zien dan in zo'n moeilijke tijd zoveel mensen klaar staan voor een ander."

Via de website Onsthuus kan iedereen die hulp wilt aanbieden, of juist er om vraagt, zich aanmelden. "Vind elkaar dan ook op Onsthuus" benadrukt Hendriks. "Het is fantastisch als u zich aanmeldt om hulp te bieden. Maar schroom vooral óók niet om u aan te melden als u wel wat hulp kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een boodschap, het ophalen van medicijnen of kleine klusjes in en rond huis." Vooral het vragen om hulp wordt door de wethouder extra benadrukt. Ze geeft dan ook aan dat er "écht veel mensen zijn die heel graag ook voor u wat willen betekenen."

Via de website www.onsthuus.nl kunnen mensen zich aanmelden voor het bieden van hulp, maar ook voor het vragen om een extra handje. Ook kan er gebeld worden naar Sociom op 0485- 700 500 van maandag t/m donderdag van 08.30 - 17.00. Op vrijdag is Sociom bereikbaar tussen 08.30 t/m 16.30 u

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant