Ruil oud goud in bij juwelier Verlinden in Sint Hubert.
Ruil oud goud in bij juwelier Verlinden in Sint Hubert.

Oud goud inruil tegen contanten

Algemeen 562 keer gelezen

SINT HUBERT | Afgelopen weken heeft Juwelier Verlinden in Sint Hubert veel vraag gehad naar inruil oude gouden sieraden tegen contante betaling. Omdat het toch min of meer een crisis tijd is door het corona virus, kunnen er mensen zijn die in financiële problemen komen. Daarom kan het een uitkomst zijn als zij direct over contant geld kunnen beschikken.

Juwelier Verlinden in Sint Hubert heeft daarom besloten tijdelijk oud goud in te nemen tegen contante betaling. Er zijn veel mensen die oude sieraden hebben gekregen van familieleden en deze sieraden zelf nooit of maar gedeeltelijk dragen. Zo ligt er veel goud in kastjes en lades. Om dit om te zetten in noodzakelijke contanten kan men hiervoor vanaf heden terecht bij de Juwelier in Sint Hubert om een eerlijke prijs voor de sieraden te ontvangen. Men doet dit echter alleen onder strikte voorwaarden als geldige legitimatie, registratie onder naam en adres en woonplaats.

Bent u geïnteresseerd kijk dan op de hun website https://www.verlinden.tv/juwelier/goud-inruil Of kom langs in de winkel aan de Pastoor Jacobsstraat 34, 5454 GN in Sint Hubert, dan krijgt u meteen te horen wat uw oude sieraden waard zijn. U kunt uw oude sieraden zoals voorheen nog altijd inruilen tegen nieuwe sieraden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant