Ruim 750 bakjes Heldro ijs zijn er uitgedeeld onder het personeel van het Maasziekenhuis. (foto: Heldro ijs)
Ruim 750 bakjes Heldro ijs zijn er uitgedeeld onder het personeel van het Maasziekenhuis. (foto: Heldro ijs) Foto: Heldro Ys

Heldro voor onze helden

Algemeen 1.332 keer gelezen

BOXMEER | Morgen kunnen de hulpverleners van het Maasziekenhuis even verkoeling zoeken met een heerlijk Heldro ijsje. De Ottersumse ijsmeester trakteert alle harde werkers van het ziekenhuis op ijs. Om ze zo "een ijsje onder de riem te steken."

Weken lang leveren de medewerkers van het Pantein Maasziekenhuis in Boxmeer een verhitte strijd tegen het coronavirus. Iedereen in de omgeving staat dan ook aan hun zijde om deze helden te ondersteunen waar mogelijk. Zo ook Heldro ijs dat, in het heetst van de strijd, de medewerkers een verkoelende traktatie wilt aanbieden.

Eerder vandaag werden er dozen vol van de regionaal beroemde lekkernij al bij het ziekenhuis geleverd, genoeg voor ruim 750 ijsjes. Zowel de zorgmedewerkers áls het ondersteunend personeel kunnen zo, deze goede vrijdag, genieten van een Heldro ijsje.

'We willen als bekende regionale onderneming graag ons steentje bijdragen. Het lijkt ons dan ook een goed idee om deze harde werkers te trakteren op hét ijs van de regio.' aldus Jan Verbeeten van Heldro ijs. "De druk op de zorg is momenteel torenhoog". Een ijsje eten zorgt voor nieuwe, frisse energie. Zo kunnen de harde werkers even een momentje afkoelen, letterlijk en figuurlijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant