Niek Maas van Hapse Boys.
Niek Maas van Hapse Boys.

Kennismaken met... Niek Maas (Hapse Boys)

Voetbal 1.542 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag met Niek Maas van Hapse Boys.

Naam: Niek Maas. 
Leeftijd: 25 jaar. 
Woonplaats: Haps. 
Beroep/school: Ergotherapie. 
Club: Hapse Boys. 
Positie: Meestal links- of rechtsback, soms centrale verdediger. 
Sterke punten: 1 vs 1, conditie en snelheid. 
Mindere punten: Dit zal voor mijn teamgenoten niet als verrassing komen: Dit is absoluut ingooien, koppen en doelgerichter zijn op de helft van de tegenstander. 
Favoriete club: Een favoriete club heb ik niet echt. Ik volg graag de Premier League. 
Beste speler op de regionale velden: Ik vond Frank Kohlen de beste speler waarmee ik heb mogen voetballen. Als tegenstander vond ik Safa Kizir (Vitesse'08 destijds) de moeilijkste aanvaller om af te stoppen. 
Beste speler van de wereld: Dat is een lastige keuze tussen Messi of Ronaldo. Denk dat ik dan toch voor Messi kies vanwege zijn dribbels. 
Slechtste verliezer die je kent: Sam Ariëns. 
Beste trainer van de regio: Ik vind het lastig om over trainers te beoordelen die ik niet gehad heb. Ik kies voor Michel Kuijpers, omdat ik hem tactisch erg goed vind. Zijn wedstrijdplan sluit goed aan op ons elftal en dat van de tegenstander. 
Mooiste sportpark van de regio: Het sportpark van Hapse Boys heeft met een nieuw accommodatie en pannaveldje een mooie verbeterslag gemaakt. Al vind ik het sportpark van DAW het mooiste. 
Gezelligste kantine: De kantine van Hapse Boys. 
Welke muziek in de kleedkamer: Dit ligt eraan wie de muziek aanzet. Meestal draaien we oppeppende muziek of oudere nummers, zoals Johnny B Goode. 
Mooiste shirt regionaal: Naast het tenue van Hapse Boys vind ik het tenue van Juliana Mill ook mooi. 
Voorbeeld in de voetballerij: Vroeger was dit Gareth Bale, als vleugelverdediger kwam hij er vaak overheen. Daarnaast vind ik Philipp Lahm ook een goede verdediger. Hij maakte zelden een overtreding en start regelmatig de brommer. 
Hoogtepunt als voetballer: De kampioenswedstrijd bij en tegen Estria. Wie won zou kampioen worden. Na een 1-0 achterstand versloegen we hen met 2-1. Samen met alle supporters was het een groot feest. 
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Dat zijn vaak de derde helft-en of de weekendjes weg met de selectie van Hapse Boys. 
Dromen in het voetbal: Mijn eerste doelpunt maken bij Hapse Boys 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant