De medewerkers en bewoners van Castella Cuijk en De SchitteRing Haps kregen tulpen en vlaaien namens de Cliëntenraad.
De medewerkers en bewoners van Castella Cuijk en De SchitteRing Haps kregen tulpen en vlaaien namens de Cliëntenraad.

Vlaaien en tulpen voor Castella en De SchitteRing

112 667 keer gelezen

CUIJK/HAPS | Op vrijdag 10 april verraste de Cliëntenraad van Castella en De SchitteRing de bewoners van deze zorgcentra en de zorgmedewerkers van Pantein in de gemeente Cuijk, met 75 vlaaien en 620 bosjes tulpen.

Peter Jilisen, voorzitter van de cliëntenraad, vertelt: "Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in Nederland is er een nieuwe situatie voor zowel cliënten als zorgmedewerkers ontstaan. Cliënten in onze zorgcentra kunnen op dit moment geen bezoek ontvangen, waardoor zij minder makkelijk hun hart bij iemand kunnen luchten. Medewerkers proberen hen zoveel mogelijk extra aandacht te geven. En ook in de Thuiszorg wordt hard gewerkt om in deze corona-tijd cliënten goede zorg en aandacht te geven. We zijn enorm trots op de inzet van alle zorgprofessionals van Pantein in de regio Cuijk. Daarnaast willen we ook vandaag de bewoners van de twee zorgcentra in de regio Cuijk een hart onder de riem steken. Daarom zetten we samen, met de hulp van enkele sponsoren, hen extra in het zonnetje."

De verrassing werd mogelijk gemaakt door donaties van De Vrienden van Castella en De SchitteRing, de Lions clubs, Centrummanagement Cuijk, Bakkerij De Haas uit Haps en bloemist Brigitte uit Cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant