Afgelopen dinsdagavond overviel een onbekende man de Jan Linders te Boxmeer
Afgelopen dinsdagavond overviel een onbekende man de Jan Linders te Boxmeer Foto: Politie Brabant-Oost

Getuigen gezocht voor overval Jan Linders Boxmeer

112 2.066 keer gelezen

BOXMEER | Dinsdagavond 14 april heeft een gemaskerde man, met een mes, de supermarkt Jan Linders aan de Koorstraat - Burgemeester Verkuijlstraat in Boxmeer overvallen. Hij is er uiteindelijk met een kleine buit vandoor gegaan. De politie is op zoek naar getuigen.

De gemaskerde man liep rond 21.00 uur de winkel binnen. Enkele medewerkers waren op dat moment aanwezig. Na binnenkomst is de man naar de servicebalie van de winkel gelopen waar hij achter de balie een kleine buit wist mee te grissen. Hij had duidelijk zichtbaar een mes bij zich. 

Signalement
Het gaat om een blanke man wiens gezicht was bedekt met een zwart masker. Daarnaast droeg hij een kenmerkend donker regenpak met grijze horizontale streep net onder de borst én capuchon. Daaronder droeg hij een bijbehorende donkere/zwarte regenbroek met horizontale streep over de onderbenen net boven de enkels. Als laatste droeg de man zwarte handschoen en zwarte schoenen.

Getuigen gezocht
"Wij onderzoeken deze overval grondig. In eerste instantie was er namelijk veel onduidelijk aan deze zaak. Het nauwgezet bestuderen van camerabeelden, opnemen van verklaringen van getuigen heeft ons een beter beeld van de toedracht opgeleverd. Maar over de identiteit van de dader tasten we helaas nog in het duister. Daarom hebben de hulp van het publiek, jullie, nodig!" aldus de Politie.

De politie schrijft op hun website het volgende: "Wij zoeken dan ook getuigen die ons meer kunnen vertellen over deze dader en de overval.

  • Misschien heb jij de man gezien toen hij voor of na de overval in de omgeving liep van de Koorstraat - Burg. Verkuijlstraat in Boxmeer. Of wellicht ken je mensen die hem hebben gezien. Hij droeg natuurlijk een zeer kenmerkend tweedelig regenpak.
  • Mogelijk zijn er ook mensen die de man herkennen aan de hand van de foto's, kleding of uiteraard het opvallende masker.
  • Of woon je in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd.
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving tijdens de overval vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen.

Bel via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant