Vandaag is het faillissement van de Nederasselste sauna uitgesproken.
Vandaag is het faillissement van de Nederasselste sauna uitgesproken.

Corona spreekwoordelijke druppel voor Sauna Oase B.V.

112 2.272 keer gelezen

NEDERASSELT | Vandaag is helaas het faillissement van Sauna Oase uitgesproken. Net als veel andere ondernemers heeft ook de Nederasselste Sauna flinke klappen opgelopen door de coronacrisis. Zodanig veel dat ze de deuren niet meer kunnen laten gaan.

"Hoe graag hadden wij met jullie ons 25-jarig jubileum feest gevierd dit jaar! Maar hoe anders is het bericht dat wij jullie moeten brengen. Tot onze spijt moeten wij jullie op de hoogte brengen van het feit dat vandaag helaas het faillissement is uitgesproken van Sauna Oase B.V. We zouden willen dat het niet zo was maar de corona crisis is voor ons de bekende druppel geweest." Staat geschreven op de website van de sauna.

De sauna was een bekende onderneming in de regio en stevende af op een jubileum, welke nu door de coronacrisis niet door zal gaan. "De afgelopen jaren hebben wij te maken gehad met verschillende invloeden die ervoor gezorgd hebben dat wij deze beslissing, met pijn in ons hart, hebben moeten maken. Wij hadden liever met jullie dit jaar ons 25-jarig bestaan willen vieren." De eigenaren willen graag alle gasten bedanken voor de trouwe bezoeken en gezellig. "We zullen jullie allemaal missen".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant