De Thompson Bridge Band is op zoek naar versterking van de bigband.
De Thompson Bridge Band is op zoek naar versterking van de bigband. (Foto: Freek van de Venne)

Thompson Bridge Band zoekt versterking

  •   keer gelezen

REGIO | Zoals bij alle muziekverenigingen vanwege corona ligt ook Thompson Bridge Band uit Grave "stil" : geen repetities en optredens. Zodra het verantwoord is willen ze natuurlijk weer enthousiast musiceren. En graag op volle sterkte met een optimale bezetting. Daarom zoeken ze versterking.

De Thompson Bridge Band is op zoek naar versterking van de bigband met  een 1e en 2e altsaxofonist, en een 1e/ 2e trompettist en zangeressen/backings. De band is een sfeervolle, swingende bigband.  De ruim 20 mannen en vrouwen tellende bigband speelt een breed repertoire dat vele evergreens uit het bigbandrepertoire omvat.  Ook latin, pop en swingende dansbare muziek staan op de playlist

De solide basis van de band wordt gelegd door een sterke en uitgebreide ritmesectie; verder beschikt de band over goed bezette blazerssecties met uitstekende solisten en een zeer ervaren zangeres. Kortom een band waar het prettig is om in te spelen en deel te nemen aan de repetities op woensdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur ; de band repeteert wekelijks .De repetities met zang vinden als regel 1x per maand plaats.

Zowel voor de 1e en 2e altsaxofonist als de 1e/2e trompettist en voor 2 zangeressen/backings is er plaats in onze band. Na een wederzijdse proefperiode kan het lidmaatschap definitief worden. Voor de altsax/trompettist gaan we uit van een meerjarige ervaring in een orkest, kennis van het notenschrift en het goed kunnen lezen van muziek; van de zangeressen wordt verwacht dat ze ervaring in koor of band hebben en ook als solist kunnen optreden.

Ervaring met het bigbandgenre is een pré, maar geen vereiste.

De band treedt veel op in Grave en directe omgeving.

Heb je interesse of wil je nadere informatie. Neem dan contact op met:  Wil van Raay 0486-431557  /  06-30706368

Meer informatie en een promotiefilmpje te bekijken en beluisteren :  www.thompsonbridgeband.nl of op www.facebook.com/ThompsonBridgeBand

Meer berichten