Marc van Delft blijft tot 2023 bij Nulandia.
Marc van Delft blijft tot 2023 bij Nulandia.

Marc van Delft verlengt contract bij Nulandia tot medio 2023

Voetbal 373 keer gelezen

NULAND | Soms kun je spreken van een 'goed huwelijk'. Dat lijkt het geval bij Marc van Delft en Nulandia. De Bosschenaar had een contract tot medio 2021, maar heeft nu al zijn verbintenis verlengd tot 2023. "Toen ik de plussen en minnen op een rij zette, waren er heel weinig minnen", zegt Van Delft (50). 

Nulandia wilde graag verlengen met Van Delft. "Normaal teken je voor één of hooguit twee jaar. Ik heb mezelf afgevraagd of het niet te vroeg is, maar mijn eerste gevoel was goed. En dat heeft voor mij altijd gewerkt", zegt Van Delft. Ook bij FC Engelen, Baardwijk en in twee periodes bij TGG was dat gevoel er.
De trainer dacht er een kleine week over, zette de plussen en minnen op een rij en tekende afgelopen donderdag zijn contract. Hij vindt het ook een 'blijk van waardering' dat Nulandia in deze onzekere tijd zijn contract - tegen nagenoeg dezelfde voorwaarden - openbreekt en heeft verlengd. De technische commissie hoefde er ook niet lang over na te denken, dit seizoen verlengden ze nog voor de start van de competitie het contract van Van Delft al. "Marc is een hele goede trainer en houdt, net als ons, niet van half werk", zegt Rob van Nistelrooij namens de technische commissie. "Hij is een echt voetbaldier en past qua persoon en werkwijze goed bij ons als TC en Nulandia. Hij denkt verder ook mee vanuit clubbelang in de breedste zin van het woord en hij beheerst het om jonge jongens in te passen. Dat heeft hij ook laten zien. Ook de jongens van het tweede en derde zijn zeer tevreden over Marc", vervolgt Van Nistelrooij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant