Met de kleurrijke tekeningen kreeg Koningsdag ook in het Hof van Loon  een extra feestelijk tintje.
Met de kleurrijke tekeningen kreeg Koningsdag ook in het Hof van Loon een extra feestelijk tintje. Foto: Albert Hendriks

Hartverwarmende tekeningen voor ouderen in zorgcentrum Hof van Loon

112 579 keer gelezen

OVERLOON | Omdat de viering van Koningsdag door de coronacrisis geen doorgang kon vinden, heeft de Stichting Oranjefeesten Overloon een kleurplatenwedstrijd op touw gezet. Op deze manier hoopte de stichting toch nog een feestelijk tintje te geven aan deze dag. Toen alle tekeningen binnen waren heeft de stichting ze als een lange slinger opgehangen aan de poort van het Pantein zorgcentrum Hof van Loon te Overloon. 

Kinderen werden uitgedaagd om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren en vervolgens hun kunstwerk op te sturen. De mooiste tekeningen maakten kans op leuke prijzen. Maar de bewoners van het Hof van Loon verdienden de hoofdprijs: die kleurrijke slinger. Het coronavirus heeft een gigantische invloed op het leven van deze mensen. Er mag nauwelijks bezoek komen, en er is een streep door bijna alle activiteiten gegaan. Met de tekeningenslinger heeft Stichting Oranjefeesten Overloon een hartverwarmend signaal afgegeven aan de bewoners van het zorgcentrum dat niemand hen vergeet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant