John Janssen.
John Janssen. Foto: Peter Kuijpers

Kennismaken met... John Janssen (Excellent)

Voetbal 1.589 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag met John Janssen, trainer van Excellent.

Naam: John Janssen
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats: Ottersum
Beroep: Postbezorger
Club: Excellent 
Positie: Trainer
Sterke punten: Het heeft soms wat tijd nodig, maar uiteindelijk is het altijd gelukt om spelers en teams beter te maken en dit te koppelen aan resultaat.
Mindere punten: Soms te perfectionistisch
Favoriete club: Barcelona en Liverpool
Beste speler op de regionale velden: Douwe Zwaan
Beste speler van de Wereld: Messi
Slechtste verliezer die je kent: Als we te weinig inzet hebben getoond, dan ben ik dat zelf. Gelukkig is dat de laatste jaren weinig voorgekomen.
Beste trainer van de regio: Ik weet niet of hij de beste is, maar Maarten van Vught is in ieder geval een van de sympathiekste.
Mooiste sportpark van de regio: SSS'18
Gezelligste kantine: Excellent
Welke muziek in de kleedkamer: Clublied van Excellent als we gewonnen hebben, daar kan geen enkele andere muziek tegenop.
Mooiste shirt regionaal: Moeilijk te zeggen. Voorkeur voor traditionele shirts, maar dat zijn er zoveel.
Voorbeeld in de voetballerij: Johan Cruijff 
Hoogtepunt als trainer: De promotie met VV Heijen en ik heb een dag met Foppe de Haan mee mogen lopen toen hij trainer was van sc Heerenveen. Een vakman, maar ook zeer toegankelijk.
Grappigste moment meegemaakt als trainer: Toen ik trainer was bij Stormvogels'28, schoot ooit een speler van mijn team, toen hij de keeper voorbij was en schuin voor de goal stond, de bal achter het standbeen op goal (bij gelijke stand) en voor hem ging hij er gelukkig in (haha).
Dromen in het voetbal: Promoveren met Excellent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant