Jubileum JongNL Gennep verzet naar 2021
Jubileum JongNL Gennep verzet naar 2021

Jubileum JongNL Gennep verzet naar 2021

112 230 keer gelezen

GENNEP | De Gennepse afdeling van Jong Nederland, JongNL Gennep bestaat dit jaar 75 jaar. Dit jubileum zou gevierd worden op 20 juni aanstaande maar kan door de coronacrisis geen doorgaan vinden. Daarom is er besloten het jubileumweekend te verplaatsen naar 18, 19 en 20 juni in 2021.

"Wij vinden dit erg jammer, maar gezondheid staat voorop" schrijft het bestuur van de Gennepse stichting in antwoord op de verzetting van het bijzondere jubileum. Desondanks heeft het bestuur dus besloten het jubileum niet stilletjes voorbij te laten gaan en wordt het gewoon volgend jaar uitbundig gevierd.

JongNL Gennep
Jong Nederland wil kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 in hun vrije tijd mogelijkheden bieden voor ontspanning en ontplooiing. Dit op basis van de drie pijlers: creativiteit, sport en spel en het buitenleven. De georganiseerde activiteiten gebeuren vooral in groepsverband met behulp van daartoe opgeleide leiders en leidsters. JongNL Gennep is de Gennepse tak van het landelijke initiatief en valt weer onder JongNL Limburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant