De organisatie heeft daarom het creatieve idee bedacht om de banenmarkt in drive-thru vorm te gieten.
De organisatie heeft daarom het creatieve idee bedacht om de banenmarkt in drive-thru vorm te gieten.

JobMarkt wordt dit jaart een JobDrive

112 307 keer gelezen

MILL | Vorig jaar vond er in Myllesweerd een JobMarkt plaats. Ook voor dit jaar stond de banenmarkt weer op planning maar door de maatregelen rondom het coronavirus kan deze niet in dezelfde vorm doorgaan. De organisatie heeft daarom het creatieve idee bedacht om in drive-thru vorm te gieten. Een heuse JobDrive!

"Iedereen is vast wel bekend met het principe van een Drive-in of een Drive-thru. Dus wij dachten: waarom geen sollicitatiegesprekken voeren in de vorm van een drive-in? De 1,5 meter afstand stellen  we veilig op deze manier en sollicitatiegesprekken kunnen toch plaatsvinden. En ja, het is weer eens wat anders dan men gewend is" aldus Job-Makelaar, de organisatie.

Iedereen die op zoek is naar een baan kan, mits hij of zij zich heeft aangemeld, met de auto, scooter of fiets langs de marktkraampjes gaan. Deze zullen op de stoep van de Houtzagerijstraat opgesteld staan. Ieder kraampje vertegenwoordigt een bedrijf. Via Job-Makelaar kan een afspraak gemaakt worden om ingepland te worden.

De JobDrive wordt volgens de RIVM richtlijnen uitgevoerd. De Gemeente Mill & Sint Hubert heeft volledige goedkeuring gegeven en vergunning verleend voor de JobDrive. Het team van Mill Alert Buurtpreventie zal ook aanwezig zijn om toe te zien op de regels en het verkeer in goede banen te lijden. De Houtzagerijstraat wordt namelijk gedeeltelijk afgesloten voor passerend verkeer, zij worden omgeleid. Bestemmingsverkeer heeft wel toegang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met JobMakelaar; 0485 211509 of mail naar info@Job-Makelaar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant