De Cuijkse politie heeft gisteravond laat een dronken man aangehouden.
De Cuijkse politie heeft gisteravond laat een dronken man aangehouden.

Dronken man dreigt met corona

112 1.399 keer gelezen

WILBERTOORD | Zaterdagavond 16 mei omstreeks 23:20 uur heeft de politie Cuijk een man aangehouden in verband met openbaar dronkenschap. Dit gebeurde op de Wethouder Lindersstraat in Wilbertoord. De man lag daar onder invloed op de oprit van een woning. Bij de aanhouding dreigde hij met geweld en met dat hij besmet zou zijn met het coronavirus.

De politie stuitte op het nodige verzet van de man toen ze hem aanhielden. Zo wilde hij niet vertellen wie hij was, noch waar hij woonde. Een identiteitsbewijs had de man ook niet in zijn bezit. “Wel vond hij het nodig om ons en onze families te beledigen en te bedreigen waarbij hij aangaf de meest vreselijke dingen ons en onze families aan te willen doen. Dit deed hij bijna gehele rit naar het politie bureau in Den Bosch.” schrijft de politie op Facebook.

“Onderweg wilde de verdachte ons ook nog in het gezicht spugen, waarbij hij aangaf, besmet te zijn met het Corona-virus. Wij konden maar net voorkomen dat het speeksel ons raakten.” De verdachte wordt momenteel vastgehouden in 's-Hertogenbosch op verdenking van de volgende zaken: poging tot zware mishandeling, bedreiging, belediging van een ambtenaar, openbare dronkenschap en niet op eerste vordering kunnen tonen van een legitimatiebewijs. De politie geeft aan dat de man in de loop van de dag ook getest wordt op coronabesmetting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant