Ook met Hemelvaartsdag opent Via Cannella haar deuren.
Ook met Hemelvaartsdag opent Via Cannella haar deuren. Foto: Via Cannella

Via Cannella opent ook op Hemelvaartsdag haar deuren

Algemeen 308 keer gelezen

CUIJK | Ook met Hemelvaartsdag opent Via Cannella in Cuijk gewoon haar deuren. Iedereen die op zoek is die finishing touch voor in huis, keuken of tuin kan terecht bij de woonwinkel aan de Grotestraat. Er is voor ieder wat wils. “Een grote kans dat een bezoek aan Via Cannella voor u een intens inspirerende ervaring wordt”

“‘Mooi’ is subjectief en iedereen heeft daar een andere mening over. Toch kunnen we stellen dat een bepaalde groep mensen intens geniet van een bezoek aan Via Cannella.” Schrijft de Cuijkse woonwinkel. En dat is volledig begrijpelijk. Dankzij het unieke en ongekend uitgebreide assortiment is Via Cannella niet zomaar een woonwinkel, het levert een ware woonervaring.

Via Cannella zorgt er voor dat iedereen zich nog nét even meer thuis kan voelen in eigen huis. “Een fauteuil, een vloerkleed, een aantal bijzettafels en een mooie kast vormen de basis. De details worden ingevuld met mooi textiel zoals kussens en een plaid en stijlvolle verlichting voor de juiste sfeer.” Geen twee inrichtingen zullen hetzelfde zijn na een bezoek aan de woonwinkel.

Maar men kan er ook terecht voor een uitgebreid, en kwalitatief aanbod in keukenhulpjes en kookgerei. “De keuken en woonkamer zijn tegenwoordig vaak niet meer gescheiden. Bij Via Cannella hebben we daarom deze tendens doorgetrokken in onze kookwinkel. Genieten is het uitgangspunt.”

Het doortrekken van deze tendens stop niet enkel bij de culinaire producten. Via Cannella noemt zichzelf een one-stop-shop: alles voor in en om het huis onder één dak. Nu het mooie weer definitief onder ons is, maken wij hier graag gebruik van en willen we de boel buiten extra leuk maken. Dat snappen ze bij Via Cannella. Niet alleen de mooiste en unieke meubels en accessoires zijn er te vinden, de Cuijkenaren zetten ook hoog in op hun kunstbloemen. “Wij noemen het geen kunstbloemen maar net-echte-bloemen! Ze lijken sprekend en vergaan natuurlijk niet. Je kunt er hier een heel boeket van plukken, het assortiment is ongekend!” vertelt Assur Manders van Via Cannella.

Ook in deze tijd is Via Cannella gewoon geopend. “We hebben ruimte genoeg voor mensen om voldoende afstand te houden van elkaar. De maatregelen worden met grootse zorg in acht genomen en hoeven niet voor problemen te zorgen.” Ook met Hemelvaartsdag is de woonwinkel gewoon geopend voor iedereen die deze prachtige vrije dag heel even er tussenuit wilt. Vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur kan iedereen er naar alle hartenlust rondneuzen. Kun je hier niet op wachten? Kijk dan eens op https://www.viacannella.nl/ of op de Facebookpagina van Via Cannella.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant