Thij en Hanna Gruntjes-Thijssen zijn maar liefst 60 jaar getrouwd!
Thij en Hanna Gruntjes-Thijssen zijn maar liefst 60 jaar getrouwd!

Wanroij is een diamanten huwelijk rijker

Algemeen 1.447 keer gelezen

WANROIJ | Dinsdag 19 mei 2020 is voor Thij (90) en Hanna (88) Gruntjes-Thijssen uit Wanroij een bijzonder feestelijke dag. Precies 60 jaar daarvoor stapten zij samen in het huwelijksbootje. Ondanks de corona ging deze dag niet onopgemerkt voorbij. 

Een versierde tuin, veel telefonische felicitaties en ook de brievenbus zat vol. Een dag eerder, de dag dat ze destijds voor de wet trouwden, werden zij verrast door een telefoontje van burgemeester Fränzel. De burgervader mag dan wel niet op bezoek komen, zoals gebruikelijk bij zo'n huwelijksmijlpaal, hij wilde Thij en Hanna toch graag persoonlijk feliciteren met hun bijzondere dag. “We kregen ook de felicitaties van het Koninklijk Huis en van de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant” vertellen Thij en Hanna met een lach op hun gezicht.

Al maanden keken Thij en Hanna uit naar deze dag. Het diamanten huwelijk zouden zij groots vieren. “Helaas kunnen we deze dag nu niet vieren, maar zodra het weer mogelijk is doen we dat alsnog met familie en vrienden” vullen zij aan.

In september 1957 leerden Thij en Hanna elkaar kennen op de kermis in Rijkevoort. Ze trouwden 3 jaar later en gingen in Wanroij wonen. Nu 60 jaar later wonen zij nog steeds met veel plezier in Wanroij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant