Kinderen, vanaf 5 jaar, die ook mee willen zingen en acteren kunnen alsnog meedoen in deze superleuke musicals!
Kinderen, vanaf 5 jaar, die ook mee willen zingen en acteren kunnen alsnog meedoen in deze superleuke musicals!

Desdemona Dance zoekt acteertalent

Algemeen 384 keer gelezen

MILL | Het oorspronkelijke plan was om deze maand in o.a. Myllesweerd de musicals Minoes en Hocus Pocus te zien. Organisatie Desdemona Dance moest door de coronaperikelen noodgedwongen een streep trekken door de uitvoeringen. “Maar er is ook goed nieuws! Kinderen, vanaf 5 jaar, die ook mee willen zingen en acteren kunnen alsnog meedoen in deze superleuke musicals!”

“Het verhaal gaat over 3 domme heksen die eeuwig jong willen zijn…en daarvoor hebben ze kinderen nodig…Een show vol leuke liedjes voor groot en klein!” schrijft Desdemona Dance over Hocus Pocus. De organisatie heeft de voorstelling weten uit te stellen naar november. Dat levert genoeg repetitietijd op om er een waar spektakel van te maken.

Desdemona Dance staat altijd open voor nieuw acteertalent. Vanaf juni worden de lessen weer hervat, elke vrijdag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Iedereen die het wilt proberen is welkom! “Geef je dan snel op en wie weet heb je zo een leuke rol te pakken!” Meer weten? Bel 06-51034019 of mail naar info@desdemonadance.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant