Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Vorige week zijn we weer begonnen met Sporten in de buurt.
Vorige week zijn we weer begonnen met Sporten in de buurt. (Foto: )

50+ kinderen Sporten in de buurt

  •   keer gelezen

Cuijk | Cuijk Beweegt heeft in de coronaperiode niet stil gezeten. Jong tot oud deed mee met sportieve online lessen. Van leskaarten en online gymlessen voor basisschoolkinderen tot aan Cuijk Beweegt TV voor ouderen. “Vorige week zijn we weer begonnen met Sporten in de buurt. Al meer dan 50 kinderen deden mee”, aldus beweegcoach Osama. Doe jij deze week ook mee? 

Naschools aanbod
“Nu we eindelijk weer aan de slag mogen en weer buiten activiteiten mogen organiseren, starten we het naschoolse sportaanbod - Sporten in de buurt - weer op. De eerste week was al een groot succes. We hebben al meer dan 50 kinderen mogen verwelkomen. Dit is een fantastische opkomst. Mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan het opvrolijken van kinderen met sport en bewegen. Ben jij er deze week ook bij?”, aldus Osama.

Drie dagen en zes locaties
Kinderen tot en met 14 jaar kunnen elke week op dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. de vakantieweken) meedoen op openbare pleintjes. Sporten in de buurt duurt van 14.30 tot 15.30 uur op zes verschillende locaties:

  • dinsdag: schoolplein de Bongerd en Blauw veldje Beers
  • woensdag: schoolplein de Waai en voetbalkooi de Valuwe
  • donderdag: schoolplein de Akkerwinde en Beweegpark Padbroek
Meer berichten