Parc Buitengewoon mag per juni eindelijk open
Parc Buitengewoon mag per juni eindelijk open

Parc Buitengewoon opent met Foodwandeling

Algemeen 1.168 keer gelezen

VEN ZELDERHEIDE | Parc Buitengewoon mag per juni eindelijk open en om dat te vieren wordt er op 1 juni afgetrapt met een heuse foodwandeling. Een interessante en smakelijke wandeling over het park op de Rhulenhof. 

“Wij zijn 7 maanden geleden op de Rhulenhof gaan wonen, om daar onze droom neer te zetten. Parc Buitengewoon.” aldus eigenaresse Bernadette Hopmans. Samen met haar partner Bas heeft Bernadette de voormalige expositietuin omgetoverd tot een heus park met natuurhuisjes en ware glamping. Ideaal om even heerlijk tot rust te komen. Vanaf 1 juni mag het park de deuren officieel open zwaaien.

Foodwandeling
“Graag willen wij aan zoveel mogelijk mensen laten zien wie Parc Buitengewoon is, met wie wij samenwerken en wat wij gaan of kunnen aanbieden. Tijdens een heerlijke wandeling door ons parc maakt u kennis met diverse partijen/leveranciers uit de omgeving waarmee wij mee samenwerken en waar we natuurlijk erg trots op zijn: De Stijlwijzer, Bosjuweel, Alpenwijn, Heleno kruiden, slagerij Arno de best, ijsboerderij op ons erf, d’Ooijevaer bier en bakkerij Arts.” schrijft Parc Buitengewoon over de Foodwandeling.

Richtlijnen RIVM
De wandeling vindt plaats op maandag 1 juni. Om drukte te vermijden en afstand te garanderen wordt er gewerkt in drie tijdsblokken van 2 uur, startend om 12:00 uur. Via https://www.parcbuitengewoon.nl/ zijn tickets te koop a €15 euro per stuk. Gedurende de wandeling worden de maatregelen van het RIVM met grootse zorg in acht genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant