De aanhangwagen bleek eveneens gestolen te zijn.
De aanhangwagen bleek eveneens gestolen te zijn. Foto: Politie Cuijk

Politie rijdt shoveldieven klem in Sint Anthonis

Algemeen 3.605 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Op de Boxmeerseweg ter hoogte van Sint Anthonis heeft de politie een voertuig klemgereden. De inzittenden, een 53 jarige man uit Arnhem en een 42 jarige man uit Brummen, worden in verband gebracht met de diefstal van een shovel. 

In de ochtend van zondag 24 mei kreeg de politie Gemert-Bakel en Laarbeek een melding over een aangetroffen shovel in De Rips. Na onderzoek bleek al snel dat deze van diefstal afkomstig was. Gedurende dit onderzoek op locatie kwamen de verdachten aangereden met een busje met, eveneens gestolen, aanhangwagen. “Bij het zien van de politie kozen ze het hazenpad en werd de achtervolging door de politie ingezet. De verdachten hebben onderweg de aanhangwagen ontkoppeld en achtergelaten. Ze reden in de richting van Boxmeer en al snel schoten Politie Boxmeer en Politie Cuijk de collega’s uit Gemert te hulp.” Schrijven zowel Politie Boxmeer als Cuijk op de desbetreffende Facebook pagina’s.

Op de Boxmeerseweg is het voertuig klemgereden door meerdere eenheden. De verdachten zijn, op verdenking van heling en diefstal, aangehouden en overgeleverd aan Politie Oost-Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant