Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De homepage van Stichting Huurdersbelangen Cuijk
De homepage van Stichting Huurdersbelangen Cuijk (Foto: )

Stichting Huurdersbelangen Cuijk lanceert nieuwe website

  •   190 keer gelezen

CUIJK | De nieuw opgezette stichting Huurdersbelangen Cuijk lanceerde maandag 25 mei haar nieuwe website www.huurdersbelangencuijk.nl. Op deze gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers alles vinden over hun rechten en plichten op het gebied van huren, nieuws en nog veel meer in de gemeente Cuijk.

Stichting Huurdersbelangen Cuijk is in oktober 2019 opgericht voor alle huurders binnen de gemeente Cuijk. Op hun nieuwe website zijn in overzichtelijke informatieblokken de meest actuele gegevens verwerkt. Esther Kersten voorzitster van de stichting Huurdersbelangen Cuijk "Op de nieuwe website kunnen bewoners van de gemeente Cuijk het laatste nieuws uit hun wijk vinden, maar daarnaast en dat is net zo belangrijk, het nieuws van hun wooncorporatie Mooiland. Natuurlijk leest men hier ook ons eigen laatste nieuws en tips. Met dit soort praktische informatie en handige tools willen we de bewoners zo goed mogelijk van dienst zijn. U ziet de website heeft een algemene functie voor al haar huurders binnen gemeente Cuijk en wij staan hen met raad en daad bij."

De website www.huurdersbelangencuijk.nl is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website geworden, waar de eerste stap naar een geweldige woonomgeving in de gemeente Cuijk gezet wordt.

Meer berichten