"We hebben ons quiz systeem waar we altijd op locatie mee werken binnen twee dagen omgebouwd naar online"

Als vereniging toch iets organiseren?

Algemeen 541 keer gelezen

GASSEL | Helaas kunnen verenigingen voorlopig geen evenementen organiseren om wat extra geld in het laatje de krijgen. Inmiddels heeft Schaap Events hier een online concept voor ontwikkeld! "Zo kunnen we er samen met de vereniging een “win win” van maken." Het concept is een online spelprogramma in combinatie met een online pubquiz waarbij teams vanuit “thuis” de strijd met elkaar aangaan.

"Nadat het Corona virus ervoor zorgde dat er geen evenementen meer plaats konden vinden en alles geannuleerd werd vielen ook al onze inkomsten weg. We zijn toen gaan kijken wat we wel zou kunnen. Zo hebben we ons quiz systeem waar we altijd op locatie mee werken binnen twee dagen omgebouwd naar online en hebben we daar de online bingo aan gekoppeld." vertelt Schaap Events.

"Toen dat op de rit stond zijn we gaan kijken naar verdere mogelijkheden en hebben we aan onze klanten de vraag gesteld waar nog meer behoefte aan was. Daar is het online spelprogramma in combinatie met de online Pubquiz uitgekomen waarvan we de inhoud samen met de vereniging kunnen bepalen. Kortom: Samen maken we er iets moois van!"

Horster Spektakel Dag 
Op zondag 31 mei (eerste pinksterdag) wordt dit concept voor de eerste keer ingezet bij voetbalvereniging DVGS uit Groesbeek. Dit als vervanger voor de jaarlijkse Horster Spektakel Dag die zij organiseren en Schaap Events al vele jaren bij betrokken is. Toen duidelijk werd dat deze dag niet door zou kunnen gaan, is er gekeken naar de mogelijkheden.
"Zo kunnen de deelnemers in de ochtend hun spelpakket ophalen in de drive in, starten we in de middag met het online spelprogramma waarbij de deelnemende teams live opdrachten, escapes en puzzels moeten gaan oplossen en sluiten we de dag af met een online pub quiz in de avond. Tussen het online spelprogramma en de online Pub quiz is er nog een onlinebingo waarbij ook niet deelnemers aan mee kunnen doen."

Mocht je als vereniging denken “dit is iets voor ons”, neem dan contact op met Schaap Events via info@schaap-events.nl of bel 0486-474687. Neem ook eens een kijkje op www.schaap-events.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant