Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
In de regio is de Looierheide in Ottersum de enige Limburgse camping die is opgenomen in de lijst.
In de regio is de Looierheide in Ottersum de enige Limburgse camping die is opgenomen in de lijst. (Foto: De Looierheide)

Ottersumse camping op LLTB-lijst van plattelandstoerisme en -recreatie

  •   246 keer gelezen

OTTERSUM | De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB) heeft een lijst opgesteld van alle agrarische ondernemers in de provincie die ook een toeristische trekje hebben. De lijst laat zien waar in Limburg men kan kamperen bij de boer. De Ottersumse mini-camping Looierheide staat ook op deze lijst. Met de lijst hoopt de LLTB de agrarische ondernemers te steunen en de door het coronavirus veroorzaakte lage omzet, een impuls te geven.

“De lijst van boerderijwinkels en agrarische verkooppunten in Limburg, die we aan het begin van de coronacrisis hebben opgesteld, is inmiddels ruim 10.000 keer bekeken”, vertelt Susanne Görtz, bestuurslid van de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond. “Vanwege dit succes willen we de actie uitbreiden door ook een lijst op te stellen van Limburgse agrarische ondernemers die iets doen in plattelandstoerisme of -recreatie.”

In de regio is de Looierheide in Ottersum de enige Limburgse camping die is opgenomen in de lijst. “De lijst is een dynamisch geheel en wordt regelmatig aangevuld met onder andere boerderijcampings, groepsaccommodaties, vakantiewoningen en verschillende dagactiviteiten op de boerderij.” Mogelijk komen er dus nog wel meerdere agrarische campings bij.

De volledige lijst is te vinden op https://www.lltb.nl/plattelandstoerisme-en-recreatie

Meer berichten