Ferhat Coskun als speler van O.S.S.'20. (Foto: Ad Megens)
Ferhat Coskun als speler van O.S.S.'20. (Foto: Ad Megens)

Cito stunt door binnenhalen van Ferhat Coskun

Voetbal 619 keer gelezen

OSS | Cito heeft voor een stunt gezorgd door Ferhat Coskun binnen te halen. De 24-jarige vleugelaanvaller komt over van Hoofdklasser UDI'19.

Coskun -die hiervoor bij Margriet, Gestel en O.S.S.'20- speelde, genoot belangstelling van diverse clubs op een hoog niveau. Hij besloot echter in te gaan op de interesse van Cito. "Ik heb mijn studie Accountancy afgerond en ga werken bij een accountantskantoor in Wijchen. Mijn eerste fulltime baan en ik ga me daar volledig op focussen. Voor het voetbal kies ik bewust voor een stap terug."
De vierde klasse wordt dus het terrein waar Coskun volgend seizoen zijn kunsten gaat vertonen. "Het is mooi dat ik met mijn beste vriend Kaan Cevik samen ga voetballen. En ik ken nog meer jongens van de selectie. Er staat straks een goede ploeg en we moeten voor het kampioenschap gaan. Ik weet dat er veel van me wordt verwacht. Maar ik zie dat als een mooie uitdaging en ik ga graag een uitdaging aan."

Andere versterkingen
De ploeg van trainer Yavuz Demirci is actief op de markt. Eerder werden al Angelo Simone, Kaan Cevik, Enes Polat, Dalibor Ilic, Chamel Ramadan en Mustafa Guler aangetrokken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant