Ali Gençalioglu verruilt Achilles'29 voor SIOL.
Ali Gençalioglu verruilt Achilles'29 voor SIOL. Foto: Achilles'29

Ali Gençalioglu houdt belofte en verlaat Achilles'29 voor SIOL

Voetbal 1.738 keer gelezen

KATWIJK | Vierdeklasser SIOL is zich flink aan het versterken voor het nieuwe seizoen. De Katwijkers haalden eerder al Sylvano van den Brink van Vitesse'08 en verwelkomen nu ook Ali Gençalioglu. De aanvaller komt over van Achilles'29. Daarmee lost de Cuijkenaar (31) een oude belofte in.

Voorzitter Rob Hoffmann van SIOL vroeg Gençalioglu zes jaar geleden al om een overstap te maken naar SIOL. Die overgang bleef toen uit, maar de aanvaller gaf toen aan 'ooit' bij SIOL neer te zullen strijken. Zijn keuze voor SIOL is mede ingegeven door de nieuwe trainer Dinand van Haaren, met wie Gençalioglu al samenwerkte bij JVC Cuijk onder 19. "Hij voegt een flink stuk ervaring toe aan deze groep, waardoor er nog meer balans komt. Daarnaast kan Ali ook een belangrijke rol spelen in het begeleiden van een aantal jonge spelers uit de eigen jeugd die er aan zitten te komen", aldus Van Haaren. In het verleden was Gençalioglu ook actief bij JVC Cuijk, Germania, Viktoria Goch (Duitsland) en Alverna.
Tot die jonge talenten waarover Van Haaren spreekt, behoren Sven van Ophuizen, Jan Lutters en Bart Roeffen. Het drietal maakt de overstap vanuit SIOL/VCA O19.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant