Het Millse culturele centrum Myllesweerd mag de deuren weer opengooien vanaf 1 juni.
Het Millse culturele centrum Myllesweerd mag de deuren weer opengooien vanaf 1 juni.

Cultureel Centrum Myllesweerd weer open vanaf 1 juni

Algemeen 162 keer gelezen

MILL | Het Millse culturele centrum Myllesweerd mag de deuren weer opengooien vanaf 1 juni. Door de coronacrisis moest ook Myllesweerd sluiten, om besmettingsgevaar te voorkomen. Gedurende deze periode heeft het culturele centrum zeker niet enkel stof verzameld. Er zijn in de rustige periode de nodige technische verbeteringen aangebracht en vanaf 1 juni kan iedereen daar van genieten. 

Gedurende de laatste (noodgedwongen) erg rustige weken in Myllesweerd, zat men er beslist niet stil. Zo is er nieuwe apparatuur aangebracht in een van de vergaderruimtes om vergaderingen en bijeenkomsten met audio en video te kunnen ondersteunen. Ook is er een nieuw filmdoek en beamer aangeschaft en geïnstalleerd, zodat bezoekers van het Filmhuis nog beter kunnen genieten van de meest uiteenlopende films die er geprogrammeerd gaan worden. Omdat nog niet precies duidelijk is wat ervan af wanneer wel en niet kan, zal het programma nog niet officieel gelanceerd worden.

Maar er is meer. Zo starten ook Sas en Bep hun activiteiten weer op, is het mogelijk om weer vergaderingen en (kleine) bijeenkomsten in Myllesweerd te organiseren en is ook de Plaza weer open voor een kopje koffie, thee of andere versnapering. Dit alles met in achtneming van de RIVM-maatregelen.

Op www.myllesweerd.nl is een protocol te vinden met alle actuele richtlijnen waaraan gebruikers, huurders en gasten van Myllesweerd zich dienen te houden. Beheerders en vrijwilligers zullen toezien op de naleving hiervan. Hier zijn ook de meest recente bekendmakingen rondom verdere activiteiten te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant