De juwelier is met recht een gevestigde naam in Cuijk,
De juwelier is met recht een gevestigde naam in Cuijk,

Juwelier Peters sluit eind juli de deuren

Algemeen 2.371 keer gelezen

CUIJK | Na 38 jaar gaat de bekende Cuijkse juwelier Peters eind juli de deuren in winkelcentrum de Maasburg definitief sluiten. “Nee het heeft niet te maken met de coronacrisis! Maar Trudy mag gaan genieten van haar welverdiende pensioen.” schrijft de juwelier op Facebook.

“Alles heeft een begin, en alles heeft een einde! En voor ons komt het eind in 2020” opent het bericht op het sociale medium. 38 jaar lang is de juwelier actief geweest, waarvan er maar liefst 35 in Cuijk. Eerst in de Kaneelstraat en inmiddels 22 jaar in winkelcentrum de Maasburg. De juwelier is dan ook met recht een gevestigde naam in Cuijk. Dagelijks liepen er wel trouwe klanten binnen of kwamen er mensen “gewoon even een praatje maken”.

Met een aantal schitterende kortingen en glimmende acties wilt de juwelier de laatste paar maanden nog nét even iets bijzonderder en feestelijker maken. Als eind juli dan ook de laatste vitrine leeg is, alle uitgegeven cadeaubonnen verzilverd zijn en de wijzerplaten op sluitingstijd staan, kan Trudy terugkijken op een goudomrande tijd in de Maasburg. “Het zal raar zijn er straks niet meer te zijn.” geeft Trudy aan. “Maar we vooral ontzettend dankbaar voor de vele mooie jaren, gezelligheid en trouwe klanten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant