Op 6 juni 2020 gaat de tuin van Heleno Kruiden weer open
Op 6 juni 2020 gaat de tuin van Heleno Kruiden weer open Foto: Martijn Schwillens

De tuin van Heleno Kruiden gaat weer open

Algemeen 423 keer gelezen

VEN-ZELDERHEIDE | Op 6 juni 2020 gaat de tuin van Heleno Kruiden weer open. Met inachtneming van de gebruikelijke RIVM-voorschriften is de tuin weer open voor bezoek tot en met het weekend van 30 augustus. 

Op een creatieve manier worden bezoekers van de kruidentuin aan die belangrijke 1.5 meter herinnerd. Iedereen krijgt namelijk een bamboestok mee van 1.5 meter, om zo die afstand te waarborgen. Daarnaast staat er op verschillende plaatsen in de tuin, en bij de ingang natuurlijk, desinfecterende-handgel. Ook de hoeveelheid bezoekers wordt beperkt. Maximaal 10 personen mogen tegelijkertijd in de tuin aanwezig zijn, zodat er ook genoeg afstand van elkaar gehouden kan worden. Reservering is mogelijk.

Ook aanraking kan prima vermeden worden in tuin van Heleno Kruiden. Helen Otting van Heleno Kruiden: “Er wordt hard aan gewerkt zodat alle informatie over de kruiden met een QR-code via de telefoon opgeroepen kan worden. De entree (€3.- euro) kan contactloos met de pinpas betaald worden of contant, door het in de daarvoor beschikbare bus te deponeren.”

“Het lijkt allemaal wel heel veel gedoe, maar de tuin is het waard en een lekker kopje verse kruidenthee maakt weer veel goed. Tot ziens in de tuin! Uitgebreide informatie is te vinden op de website: www.helenokruiden.nl” De tuin aan de Kleefseweg 45 in Ven-Zelderheide, is vanaf 6 juni iedere dag geopend vanaf 10:00 tot 17:00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant