De hulpdiensten waren massaal ter plaatse.
De hulpdiensten waren massaal ter plaatse. Foto: SK-Media

Zes mensen gewond nadat automobilist inrijdt op terras Gennep

Algemeen 3.884 keer gelezen

GENNEP | Woensdagavond 3 juni is er een auto ingereden op het terras van de Stadsherberg aan de Zandstraat te Gennep. Bij het incident zijn meerdere gewonden gevallen. De bestuurder van het voertuig, een 19-jarige man uit Ottersum, is vervolgens doorgereden. Later in de avond is hij alsnog aangehouden in Cuijk. 

Omstreeks 22:00 uur kreeg de politie een melding dat het voertuig was ingereden op het Gennepse terras. "Na de ravage ging de bestuurder er in het voertuig vandoor". De hulpdiensten waren massaal ter plaatse. Voor zover bekend zijn er vijf mensen licht gewond geraakt. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft direct na het incident een grootschalige zoekactie gestart, met onder andere een politiehelikopter. Omstreeks 23:15 meldde de politie dat de verdachte is aangehouden in Cuijk. Zijn auto is in beslag genomen. De politie heeft na het incident het hele terras, waar diverse tafels en bloembakken omver zijn gereden, afgezet om onderzoek te doen naar de toedracht van het incident. Volgens omstanders was er lachgas in het spel, dit is echter nog niet door de politie bevestigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant