Omstanders zouden gisteravond op de vuist zijn gegaan met de uitgestapte passagiers.
Omstanders zouden gisteravond op de vuist zijn gegaan met de uitgestapte passagiers. Foto: SK-MEDIA

Vechtpartij ontstaan nadat automobilist inreed op terras Gennep

Algemeen 5.283 keer gelezen

GENNEP | Gisteravond zou er op de Zandstraat in Gennep, gevochten zijn. Dit melden meerdere getuigen. De politie wilt en kan dit echter nog niet bevestigen. Nadat omstreeks 22:00 uur een auto inreed op het terras van de Stadsherberg, zouden er twee mensen zijn uitgestapt. De bestuurder van het voertuig ging er vervolgens vandoor. Tussen omstanders en de uitgestapte passagiers zou, volgens de getuigen, een vechtpartij zijn ontstaan. Over de aanleiding van de vechtpartij is nog niets bevestigd. 

Momenteel is de politie nog druk bezig met het onderzoeken van het voorval. De politiewoordvoerder geeft wel aan bekend te zijn met de verhalen. Ook over de daadwerkelijke hoeveelheid mensen die in het desbetreffende voertuig zaten, kan de politie nog geen definitieve uitspraken doen.

De bestuurder van het voertuig, een 19-jarige man uit Ottersum, is later op de avond, omstreeks 23:15 uur, aangehouden aan de Rivierduin in Cuijk. Volgens de politie wordt hij deze ochtend verhoord. Zijn verklaring wordt vergeleken met de getuigenverklaringen. Volgens deze getuigen zou er onder andere sprake zijn van lachgas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant