Ales Jurcik
Ales Jurcik

Van international Bonaire tot terugkeer Dadda: Vitesse'08 krijgt op papier erg sterk team

Voetbal 2.119 keer gelezen

GENNEP | Trainer Ales Jurcik en assistent-trainer Sef Peeters krijgen aankomend seizoen 2020-2021 de beschikking over diverse versterkingen met een verleden bij Vitesse'08. Zo keren Vitessenaren Gijs Giebels en Niek Hendriks terug na een uitstapje van een jaar bij Groesbeeks Boys. Teun Martens komt over van SV Vespo (Bonaire), waar hij uitgegroeid is tot international. 

Doelman Marc van Ginkel keert terug na een aantal jaren van afwezigheid en gaat Hein de Jager vervangen die naar Astrantia gaat. Onur Gencialioglu keert terug van hoofdklasser Achilles ’29. Ex-profvoetballer Soufiane Dadda keert ook weer terug bij Vitesse'08 na diverse uitstapjes en gaat bekijken, in overleg met de trainers, of hij het voetballen in het elftal kan combineren met zijn werk. In de voorbereiding wordt gekeken of er spelers vanuit JO-19 definitief doorgeschoven worden.

Vertrek
Aanvoerder Rob Janssen heeft aangegeven in het derde elftal te gaan voetballen. Hein de Jager gaat zoals eerder gezegd naar Astrantia en Sylvano van de Brink kiest voor SIOL. Joey van Krevel, Noël Pattisina en Tim van Alphen besloten om te stoppen of ook in een lager elftal te gaan spelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant