Met zijn ruim 30 jaar ervaring weet Jan Berkvens alles over elektrische apparatuur.
Met zijn ruim 30 jaar ervaring weet Jan Berkvens alles over elektrische apparatuur. Foto: Joan Marsman

Zien, voelen, ervaren en vergelijken blijven belangrijk

Algemeen 652 keer gelezen

BOXMEER | Voor veel mensen speelt elektronica een grote rol. We stellen hogere eisen aan de apparatuur dan ooit tevoren. De kwaliteit, prijs, duurzame productie en levensduur zijn belangrijke aspecten rondom de aankoop. Dat merken ze ook bij Jan Berkvens Electro World in Boxmeer. Veel regionale klanten weten Jan Berkvens te vinden voor nieuwe apparatuur met de service van een echte winkel. De elektrospeciaalzaak die inmiddels 100 jaar in Boxmeer gevestigd is.

Bij Jan Berkvens wordt u voorzien van het juiste advies. De verkoopadviseurs en monteurs zijn op de hoogte van de technologische ontwikkelingen en adviseren u met plezier. “De verschillen tussen bijvoorbeeld OLED, QLED en LED televisies zijn groot, een goed advies zorgt voor optimaal kijkplezier. Via een afbeelding televisies of soundbars vergelijken kan niet, zoiets moet je gewoon ervaren” vertelt Nick Peters, verkoopadviseur bij Jan Berkvens Electro World.

Geselecteerde dealer
Voor wassen, drogen en koken kunt u terecht bij Jan Berkvens Electro World. Rein Dekkers, verkoopadviseur, gespecialiseerd in witgoed, vertelt u er graag over: “Ons assortiment is afgestemd om voor ieder budget het optimale aan te kunnen bieden. We hebben vaak interessante aanbiedingen waarbij we concurreren met online prijzen. Echter is kwaliteit de kracht van Jan Berkvens. Ons exclusieve vakhandel assortiment van bekende merken zoals Jura, Liebherr, Bosch, AEG en Miele is niet overal verkrijgbaar. Als geselecteerde dealer bieden wij modellen aan die beter zijn of extra opties bieden.”

30 jaar ervaring
Jan Berkvens Verlichting is een goed bezochte zaak in de Kloostertuin in Boxmeer. Peter Builtjes is de verlichtingsspecialist, met ruim 30 jaar ervaring weet hij het juiste advies te geven. Het gebruik van kleuren, lichtstijlen, materialen en vormen is belangrijk om de gewenste sfeer te creëren. In de winkel is er een ruim assortiment te zien, advies aan huis met een compleet lichtplan is mogelijk.

Jubileum
2020 is het 100-jarig jubileumjaar van Jan Berkvens. De festiviteiten rondom dit jubileum zijn uitgesteld. “We leven mee met de gezinnen die getroffen zijn door het virus of de maatregelen. Onze activiteiten waren gepland rondom het EK, de Olympische spelen en Nederlandse Formule 1, door de omstandigheden hebben we deze uitgesteld. We kijken naar mogelijkheden deze later dit jaar op te pakken en anders vieren we het 101-jarig bestaan net zo feestelijk met als bonus het EK voetbal van Oranjeleeuwinnen in 2021.” zegt Jan Berkvens.

Nieuwsbrief
“Zien, voelen, ervaren en vergelijken” zijn belangrijk bij Jan Berkvens Electro World. Met deze gedachte krijgt de website een update dit jaar en wordt de vernieuwde nieuwsbrief een belangrijk middel om nieuws en acties te verspreiden. Pre-orders, exclusieve aanbiedingen en weekendspecials gaan we steeds meer zien.

Kijk voor meer informatie op www.janberkvens.nl of loop eens binnen bij Jan Berkvens Electro World in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant