Twee bestuurders krijgen proces-verbaal opgemaakt in verband met verkeersveiligheid | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Twee bestuurders krijgen proces-verbaal opgemaakt in verband met verkeersveiligheid
Twee bestuurders krijgen proces-verbaal opgemaakt in verband met verkeersveiligheid (Foto: )

Twee bestuurders krijgen proces-verbaal opgemaakt in verband met verkeersveiligheid

  •   keer gelezen

BOXMEER | Zaterdag 27 juni heeft politie Boxmeer tegen twee bestuurders proces-verbaal opgemaakt. Een van de bestuurders had teveel gedronken. De andere werd aangehouden terwijl bekend is dat hij geen rijbewijs in bezit heeft.

“Omstreeks 00.20 uur zagen wij namelijk een personenauto over de Jeroen Boschstraat rijden. Bij controle bleek de nog beginnend bestuurster te veel te hebben gedronken. Op het politiebureau is zij onderworpen aan een ademanalyse. Ze blies 390 UG/L, waar 88 is toegestaan voor beginnende bestuurders. Ze kreeg een algeheel rijverbod (ook voor de fiets ect.) van vijf uren, haar rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt terzake rijden onder invloed van alcohol.”

Later die dag, omstreeks 4:15 uur trof de politie een man aan waarvan bekend was dat hij geen rijbewijs in bezit heeft. “Bij hem zagen we een bromfiets en we hadden een sterk vermoeden dat hij erop had gereden. We spraken hem daarop aan en waarschuwden hem om zeker niet te gaan rijden. Helaas troffen we hem omstreeks 05.05 uur toch rijdend aan op de Bakelgeertstraat. Ook tegen deze bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.”

Meer berichten