Afbeelding

Beugen heeft weer een primeur: de kermis gaat door

Algemeen 1.464 keer gelezen

BEUGEN | Natuurlijk: het zal allemaal net iets anders zijn dan anders, maar veel is ook hetzelfde. Op het grote plein voor de kerk in Beugen zal op zaterdag 4 juli en zondag 5 juli tussen 14.00 uur en middernacht een mega groot terras ontstaan genaamd TerrasXXL. Met muziek, DJ's, op zondag natuurlijk de Formule 1 en een barbecue. Naast het gezellig bijkletsen en de drankjes is er dus eigenlijk alles wat een kermis als basis nodig heeft. En ja hoor: er zijn zelfs kermisattracties! Zodat de kinderen lekker kunnen spelen en de ouders op het terras goed zicht op ze hebben.

André Peter, eigenaar van Café Het Posthuis: "Ja, ik ben er super trots op. Onze vrijwilligers van Kermis Beugen en Beugen Buiten zetten er keihard de schouders onder om alles in een paar dagen te regelen. Want we weten vandaag eigenlijk pas dat het door mag gaan. De gemeente helpt ons met versnelde procedures en denkt met ons mee. En dan kan er in een dorp als Beugen ineens in een razend snel tempo een prachtig weekend worden georganiseerd."

Wil je er bij zijn? Zorg dan dat je op tijd bent. Want het vol is vol principe is in deze corona tijd natuurlijk van toepassing. Als we met z'n allen de regels goed in de gaten houden, maken we er een onvergetelijk weekend van. We zijn er aan toe!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant