Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Monique Graat biedt graag de helpende hand met allerlei zaken. Je kunt haar altijd bellen.
Monique Graat biedt graag de helpende hand met allerlei zaken. Je kunt haar altijd bellen.

Je kunt altijd even Monique bellen

  •   686 keer gelezen

BOXMEER | Iedereen loopt weleens tegen een probleem en denkt “Hoe los ik dit nu op?” Simpel: ‘even Monique bellen!’ De Boxmeerse Monique Graat biedt graag de helpende hand met allerlei zaken, om met name mantelzorgers, te ondersteunen. 

Monique is een gedreven ondernemer die je dus altijd even kan bellen voor ondersteuning. Deze ondersteuning kan uiteenlopen van een leuk spelletje tot koken of samen boodschappen doen. Monique is er voor iedereen en overal voor in.

Net zoals bij veel ondernemingen in ons land, heeft ook Monique het lastig gehad in de coronatijd. Omdat ze met een kwetsbare doelgroep werkt, werd ze minder vaak gebeld dan gebruikelijk. “Gelukkig heb ik toch een aantal mensen kunnen helpen door voor hun de was te doen en de boodschappen in huis te halen.” vertelt ze. “Bij de achterdeur de spullen halen en brengen, dat was best een rare gewaarwording. Maar denk ook eens aan de mensen die verder niemand om zich heen hebben, die thuis wonen en wel geholpen wilden worden door mij. Met gepaste afstand en duidelijke afspraken met elkaar is dit ook gedurende de coronacrisis prima verlopen.” Gelukkig zijn er nieuwe versoepelingen aangekondigd. Dit houdt in dat Monique's telefoon ook weer vaker rinkelt. “Ziekenhuisbezoeken en operaties die uitgesteld zijn, worden nu weer gepland. Gelukkig dat deze mensen weer geholpen kunnen worden en ik hun ondersteuner mag zijn.”

Naast de persoonlijke ondersteuning kun je Monique ook altijd bellen voor het huren van haar rolstoelauto. Met of zonder chauffeur, dat is voor Monique geen probleem. “Om een extra service te kunnen bieden aan mijn cliënten heb ik deze rolstoel auto gekocht. Zo kan ik gemakkelijk met iemand in een andere omgeving lopen, of ik kan gewoon heerlijk een autorit maken voor wie wil. Gemakkelijke hoge instap en een extra stoel achterin. Ik ben er heel blij mee.”

Het moge duidelijk zijn dat Monique voor bijna alles gebeld mag worden en voor iedereen die hulp behoeft klaarstaat. Dus zet het nummer van Monique, 06-27164012, in de telefoon. Je kunt haar altijd bellen. Meer info nodig? Neem een kijkje op: www.evenmoniquebellen.nl.

Meer berichten