Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Marjon Cremers lanceert boek

  •   168 keer gelezen

OVERLOON | Het boek In 10 stappen Grip en Groei voor Ondernemersteams van de Overloonse Marjon Cremers wordt vandaag gelanceerd. Een boek voor ondernemers die hun bedrijf samen met een compagnon runnen.

Marjon: “Er zijn veel boeken over bedrijfsstrategie en ondernemen, ik heb een kast vol, maar hierin mist een boek over samen ondernemen met een compagnon. Terwijl het juist vaak heel sterke bedrijven zijn die door twee of drie compagnons samen worden aangestuurd, of je jouw bedrijf nu samen met je zoon, vrouw, oud-studievriend, zus of oud-collega runt. In mijn werk als ondernemersadviseur zie ik dagelijks de kracht van ondernemersteams, maar ook de uitdagingen zoals communicatie en besluitvorming.”

Het is vooral leuk om samen met iemand anders te ondernemen, daarnaast vul je elkaars kwaliteiten en kennis aan, maar samen ondernemen brengt ook extra uitdagingen met zich mee. Zoals samen op één lijn komen en er kunnen generatieverschillen zijn. Veel ondernemersteams geven aan dat hun overleg vaak hoofdzakelijk gaat over de waan van de dag en brandjes blussen. Ze vinden het lastig om te werken aan de doelen voor de langere termijn en de ontwikkeling van hun bedrijf. Terwijl dit nu juist zo belangrijk is.

In tien praktische stappen helpt Marjon met dit boek jou en je compagnon om uit de waan van de dag te komen en samen gestructureerd te werken aan de ontwikkeling en toekomstplannen van jullie bedrijf. Ben jij samen met je compagnon toe aan meer Grip en Groei? Voor meer informatie www.gools.nl/boek.

Meer berichten