Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Expositie Colour Your Life in Cultureel Centrum Myllesweerd

  •   53 keer gelezen

MILL | Vanaf vandaag tot 21 augustus is er in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een expositie te zien van Martien Nuijen uit Berg en Dal. De expositie is gratis te bezoeken.

“Als kind was ik altijd al creatief bezig met tekenen en knutselen,” vertelt Martien. “Na ruim 42 jaar een eigen zaak bestierd te hebben, ben ik sinds eind 2017 verdergegaan met mijn passie schilderen. Ik ben autodidact, zonder enige opleiding. Men zegt dat ik een optimistisch mens ben en dat ik positief in het leven sta. Waarschijnlijk is dát de reden dat ik van kleur houd. Mijn werken zijn vaak vrolijke onderwerpen in welke vorm dan ook, heel veelzijdig, maar ik kan ook stilstaan bij serieuze zaken. Mijn schilderijen vertalen mijn gedachten en humeur.”

Zijn motto is: Colour your life. Geef kleur aan je leven in welke vorm dan ook. “Door mijn werken probeer ik dit vast te leggen op doek, met verschillende materialen gemengd met verf. Veelzijdige onderwerpen, maar toch kenmerkend door de kracht zoals de verf op het doek is aangebracht." Voor meer informatie, ga naar www.martiennuijen.nl.

Meer berichten