Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Yoga in het Weijerpark met docente Josje Houben.
Yoga in het Weijerpark met docente Josje Houben.

Bereikbaarheid SWOGB

  •   175 keer gelezen

De SWOGB is tot op heden voor alle vragen over diensten en activiteiten telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van Sociom. Een medewerker van Sociom neemt de telefoon aan en zorgt dat u de juiste informatie krijgt of dat u wordt doorverbonden met de juiste persoon. Dat gaat per 1 juli veranderen. 

Sociom gaat per 1 juli de telefooncentrale overbrengen naar Prospeqtive. Het telefoonnummer 0485-700500 blijft hetzelfde. U krijgt echter niet direct een medewerker van Sociom aan de telefoon, maar iemand van de telefooncentrale van Prospeqtive. Zij zijn niet op de hoogte van de diensten en activiteiten van SWOGB. Voor medewerkers van Sociom zal de medewerker van Prospective u te woord staan en u, indien mogelijk, direct doorverbinden of terug laten bellen met de juiste medewerker van Sociom. Prospeqtive heeft ook een lijst met contactgegevens van de SWOGB. Voor vragen aan medewerkers van de SWOGB zal Prospective een terugbel verzoek regelen.

Wat betekent dit voor bereikbaarheid m.b.t. de diensten?

Hulpdienst Boxmeer
De grootste verandering is de hulpdienst van Boxmeer. Dit gaat niet meer via Sociom. Voortaan moet u hiervoor een ander nummer bellen: 0485-792010. U krijgt dan direct een van de coördinatoren van de hulpdienst aan de lijn. U kunt een dag voordat uw hulp/vervoer nodig heeft, op maandag tot en met vrijdag van 9.00-11.30 uur, uw vraag bij een van de coördinatoren voorleggen. Zij regelen dan voor u een vrijwilliger.

Coördinatoren hulpdienst Boxmeer
Nelly Arts, Giny Ondersteijn, Theo in ‘t Panhuis: 0485-792010. Hulpdienst Beugen en Rijkevoort blijft onveranderd: Coördinatoren hulpdienst Rijkevoort: Toos v.d. Kerkhof 06-33310409 of Truus van Vught 06-23374724. Coördinatoren hulpdienst Beugen: Reggy Janssen 06-13626448 of Carla Hermans 06-20843548. Rijkevoort en Beugen hebben de contactgegevens ook in het dorpsblad staan.

Voor de diensten: aanwezigheidshulp - activerend huisbezoek – belastingaangifte – ouderenadviseur -telefooncirkel – thuisadministratie kunt u direct Dette Koenders 06-10430039 bellen. U krijgt haar direct aan de lijn of u kunt de voicemail inspreken en ze belt terug. Email: dettekoenders@sociom.nl

Meer berichten