Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Een alternatieve 4-daagse lopen

  •   288 keer gelezen

REGIO | Een aantal enthousiaste wandelaars zijn met het plan gekomen om van 21 tot en met 24 juli een alternatieve 4-daagse te lopen in de regio rondom Oploo. Vertrek en finish zal het centrum van Oploo zijn en er wordt aangeraden tussen 6.30 en 7.30 uur te starten. 

De noordoostelijke route gaat richting Oeffelt, de zuidoostelijke richting Overloon en Merselo, de westelijke richting Handel en de noordelijke route richting Wanroy en Mill. De routes zijn 30 of 40 kilometer.
De richtlijnen van het RIVM zullen worden gevolgd. Houd er wel rekening mee dat er naast de horeca geen rustpunten en medische faciliteiten zijn.

Vanwege de coronacrisis is er maar een maximum aantal per route toegestaan. Daarom is het belangrijk om vóór 10 juli de namen en telefoonnummers van de deelnemers en welke dagen gelopen wordt door te geven aan alternatieve4daagse@gmail.com. De routes worden digitaal toegestuurd. Een vrijwillige bijdrage per persoon per dag is welkom om alle kosten te dekken. Een afgesloten bus zal daarvoor opgesteld worden bij de start en finish. 

Meer berichten