Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Lisette van de Wijgert feliciteert Angelique met haar diploma. (foto: Mathijs van Es)
Lisette van de Wijgert feliciteert Angelique met haar diploma. (foto: Mathijs van Es)

Diplomering de Leijgraaf met een klein persoonlijke feestje

  •   562 keer gelezen

CUIJK | Op maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 juli hebben ruim 100 studenten van De Leijgraaf in Cuijk, vestiging Jan van Cuijkstraat, hun diploma mogen ontvangen. De gediplomeerde Koks, Gastheren & Gastvrouwen, Managers Ondernemer Horeca, Managers Leisure & Travel en ICT’ers werden Coronaproof ontvangen en getrakteerd op een “persoonlijk feestje”.

Het was geen massale sessie dit jaar maar een strak schema waar iedere student met introducés in carrouselvorm de perfecte hospitality touch kreeg. Een ontvangst met bubbels en patisserie, een polaroid momentje om nooit te vergeten, een formeel tekenmoment met een persoonlijk praatje van de onderwijsmanager, een presentatie van de coach in opleidingsrestaurant Meesters en een relaxmomentje met hapje en drankje op het terras. Alles aangepast op de nieuwe anderhalve meter samenleving.

“Het behalen van het diploma is de ultieme droom van iedere student. Ik ben super trots op deze studenten en ik ben ook trots op alle collega’s voor hun fantastische begeleiding. Deze momenten vragen om een feestje en om persoonlijke aandacht. Ook in deze Corona tijd. Hospitality zit in ons bloed en ook op hun laatste formele moment willen we dit onze studenten meegeven”, aldus Lisette van de Wijgert, onderwijsmanager.

Meer berichten