Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Begeleide training van 20 minuten bij fit20.
Begeleide training van 20 minuten bij fit20.

fit20 in Boxmeer: gezond en fit in 20 minuten per week

  •   375 keer gelezen

BOXMEER | Het lijkt te mooi om waar te zijn: fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Toch is het vanaf 1 juli mogelijk in Boxmeer, wanneer fit20 Boxmeer haar deuren aan de Erflanden openden. fit20 is een snel groeiende Nederlandse formule, die al jaren bezig is aan een (inter)nationale opmars. Inmiddels zijn er 150 fit20-vestigingen verspreid over negen landen.

Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide trainer en met waarborging van de privacy. De krachtige vorm van trainen geeft een prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering en deskundige begeleiding. Dankzij de uitgekiende temperatuur in de studio en de korte uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars trainen in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Veilig trainen
Er nooit meer dan twee beoefenaars in de studio aanwezig en nooit langer dan 20 minuten. Douchen en omkleden is niet nodig en er wordt beheerst geademd. Aan alle overheidsmaatregelen is voldaan. Trainen bij fit20 was altijd al buitengewoon veilig, en is dat nu zeker.

Boxmeer gezond
Voor founder Walter Vendel, die fit20 ruim tien jaar geleden startte, is het openen van de Boxmeerse studio een nieuw hoogtepunt. "Omdat elke nieuwe studio ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden", zegt Vendel. "Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Boxmeer en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die gezondheid en kracht toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling."

Ondernemerschap
fit20 Boxmeer staat onder leiding van studio-eigenaar Walter Bulkens, die uitkijkt naar de start van zijn ondernemersavontuur: “Ik heb er onwijs veel zin in om iedereen die woont en/of werkt in de gemeente Boxmeer wekelijks op een veilige manier te begeleiden naar een optimale gezondheidsprikkel! De positieve effecten van onze korte maar intensieve training op de fitheid en gezondheid, zoals ik die al jaren zie bij mijn klanten in mijn studio in Venray, hebben mij doen besluiten om ook Boxmeer te voorzien van een fit20 studio.”

Meer berichten