Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Capharnaum in Filmhuis Mill

  •   65 keer gelezen

MILL | Woensdag 15 juli is Filmhuis Mill weer geopend. Filmhuis Mill is een onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd. Die avond is de film Capharnaum om 20.00 uur te zien. De zaal is ingericht volgens de RIVM-richtlijnen waarbij er tweetallen bij elkaar mogen zitten. Tickets kosten 6 euro, inclusief een consumptie.

In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: "Waarom klaag je je ouders aan?" Zain: "Omdat ze me leven hebben gegeven."

De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (bekend van Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. Zain slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin moet hij helpen zijn familie te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan de eigenaar van de buurtwinkel, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en allesbeslissende keuzes.

Reserveer tickets via 0485-454366 of haal ze op bij de balie van Myllesweerd. Voor meer informatie, ga naar www.myllesweerd.nl.

Meer berichten