Anneke Schröder regisseert volgende editie Revue | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Anneke Schröder regisseert volgende editie Revue

  •   keer gelezen
Anneke Schröder, de nieuwe regisseur van Revue Gennep.
Anneke Schröder, de nieuwe regisseur van Revue Gennep.

GENNEP | De overeenkomst is ondertekend, afspraken zijn gemaakt en de planning is gereed. Het enthousiasme spatte van Anneke Schröder af.

Op 24 juni werd met een handtekening de samenwerking tussen Stichting Revue Gennep en Anneke Schröder bekrachtigd. Eind 2019 benaderde het bestuur verschillende regisseurs met de vraag of ze interesse hadden om de editie van 2023, 100 jaar na de eerste reeks uitvoeringen, te regisseren. Na verschillende gesprekken met kwalitatieve kandidaten is Anneke geselecteerd.

Anneke Schröder woont in Mierlo en heeft veel ervaring in het regisseren van grote producties. “Vooral buitenproducties vind ik fantastisch om te doen”, zegt ze met passie. “Ik werk graag met mensen van alle leeftijden en ben altijd op zoek naar de verbinding. Dat is wat me ook zo aanspreekt bij Revue Gennep. Die verbinding staat voorop. Het gaat om het proces en niet alleen om het eindresultaat. Dat past bij mij.”

Anneke maakte kennis met het schrijversteam bestaande uit Twan Maassen, Maarten Daniëls en Linda Salden. Zij presenteerden de verhaallijn waarbij de regisseur uitbeelden wat ze voor zich zag. Het bestuur van Revue Gennep heeft er alle vertrouwen in.

Meer berichten